Curs 4 Planul de afaceri al francizei

Curs 4.1 Sumarul planului de afaceri

In general, sumarul este limitat la trei pagini si sintetizeaza informatiile continute in planul de fezabilitate al francizei. Sumarul accentueaza aspectele majore ale afacerii si include numele companiei, tipul de afacere, descrierea companiei, personal, planificarea inceperii activitatii, competitie, fonduri necesare, fonduri colaterale, declaratia de utilizare a fondurilor, rambursarea fondurilor si strategia de iesire.
Sumarul ar trebui sa includa acele mesaje destinate atat francizorului cat si francizatului, referitoare la elementele critice pentru stabilirea unei afaceri de succes in franciza. De asemenea, sumarul ar trebui sa contina si aprecierile referitoare la probabilitatea succesului respectivei francize si a locatiei. Scopul sumarului este de a-l ajuta pe francizat sa decida daca sa cumpere aceasta franciza si avantajele si dezavantajele posibile ale francizei.

NEWSLETTER

15 ani de info utile/noutati/optimizare afaceri pentru 15.000 abonati francizori/ investitori/ proprietari de afaceri. Aboneaza-te acum!

PREZENTA WEB
SOCIAL MEDIA

Urmeaza cursul gratuit de franciza inaugurat de IMO in 2006 si actualizat
la nivelul anului 2016.