Curs 1. Introducere pentru viitorul francizat

Curs 1 Concluzii

Relatia de franciza este una dintre cele mai puternice relatii din mediul de afaceri de azi. Multi francizori ii onoreaza si isi respecta francizatii iar in schimb, francizatii lucreaza foarte bine si sprijina sistemul de franciza. Multe sisteme de franciza ofera francizatilor asistenta in determinarea celor mai bune metode de imbunatatire a  produselor si serviciilor in cadrul sistemului.

Ca potential francizat trebuie sa intelegeti ca sunteti pe cale de a va angaja legal si contractual pe o perioada de zece pana la douazeci de ani, timp in care va veti dedica unei anumite afaceri si unei operatiuni specifice de franciza. De asemenea, trebuie sa va intrebati daca sunteti dispus sa lucrati cu acesti oameni si cu organizatia pentru o anumita perioada de timp. Franciza este incitanta. Franciza este amuzanta. Franciza este cea mai dinamica metoda practicata azi in lume de dezvoltare a afacerii. Se anticipeaza ca franciza va continua sa creasca de-a lungul secolului 21. Sistemele de franciza cresc pe plan international, ele se extind in afara granitelor unei tari peste tot in lume.

Este franciza pentru dumnevoastra? Oportunitatile sunt imense. Aveti rabdare, cercetati-le, dezvoltati-va odata cu ele si deveniti cel mai de succes francizat din toate timpurile.

Bibliografie:
Primii pasi in franciza - Autori: Corina si Eugen Driga Editura Beck 2006

NEWSLETTER

15 ani de info utile/noutati/optimizare afaceri pentru 15.000 abonati francizori/ investitori/ proprietari de afaceri. Aboneaza-te acum!

PREZENTA WEB
SOCIAL MEDIA

Urmeaza cursul gratuit de franciza inaugurat de IMO in 2006 si actualizat
la nivelul anului 2016.