Resurse Francizarea afacerii

Avantajele francizarii

De ce sa va francizati afacerea?

 

De ce sa va francizati afacerea? Deoarece intemeierea unei afaceri de succes este doar primul pas. Orice afacere de succes are un mare potential de multiplicare prin sistemul francizarii. Aceasta este marea provocare pentru orice intreprinzator. Problema cu care va confruntati este, fara indoiala, cum sa va extindeti afacerea, cum sa realizati o franciza.

Aici intra in actiune firma noastra, care are o experienta lunga si plina de succes in acest domeniu. IMO Franchising Group a reusit sa creeze prima franciza 100% romaneasca, aceasta reusind sa se impuna pe piata si sa se extinda cu foarte mare rapiditate.

Daca aveti indoieli in privinta adoptarii acestui sistem, va prezentam avantajele si beneficiile lui.

Din punct de vedere profesional, aveti satisfactia de a deveni mentorul altor intreprinzatori, ghidandu-i prin experienta dumneavoastra ca sa isi intemeieze si ei o afacere de succes. Din punct de vedere financiar, francizarea afacerii va aduce castiguri suplimentare prin taxa de franciza si procentele anuale din profit pe care le platesc toti franchisee. De asemenea, prin crearea unei retele de francize, va creste si valoarea activelor, precum si puterea de penetrare pe piata achizitiilor si distributiei.

Nu trebuie neglijate nici beneficiile de ordin psihologic pe care le veti avea in urma stabilirii unui lant de francize. Veti contribui la implinirea ambitiilor multor intreprinzatori invatandu-i cum sa-si infiinteze si sa conduca o afacere de succes, iar acestia, in schimb, vor demonstra spirit motivant si idei creative, inovatoare care vor imbunatati functionarea francizei. In plus, firma dumneavoastra va avea un sistem managerial mai simplu si angajati mai productivi si mai loiali.
 

Ce tip de afaceri sunt francizabile?

Va intrebati acum care sunt criteriile care fac firma dumneavoastra eligibila pentru francizare si cum se demareaza aceast sistem. In primul rand, trebuie sa demonstrati succesul conceptului dumneavoastra de afacere. Nu este atat de important de cata vreme existati pe piata, cat succesul afacerii. De asemenea, este important segmentul de piata spre care v-ati orientat, unicitatea lui, lipsa concurentei si posibilitatea de acaparare a acesteia relativ usor si rapid.

Un alt aspect de baza este ca afacerea sa fie multiplicabila, independenta de talentul deosebit al unui manager si usor de predat unui franchisee. In plus, trebuie demonstrat ca, pentru taxa de franciza achitata, afacerea aduce un venit substantial, care sa o faca atragatoare pentru un potential intreprinzator dispus sa faca aceasta investitie.
 
Cum va ajuta IMO Franchising Group?

IMO Franchising Group va poate ajuta pe tot parcursul realizarii francizarii afacerii dumneavoastra. Mai intai, vom identifica potentialul de francizare pe care il are conceptul de afacere pe care il detineti printr-un studiu de fezabilitate. Apoi vom construi un model operational, un plan de afaceri si un sistem de dezvoltare strategica. In etapa urmatoare va vom crea documentatiile legale, solutiile de marketing si manualele operationale care vor fi instrumentele de lucru ale franchisee-ilor. Odata realizat conceptul, va vom consilia pentru a-l promova pe piata in modul cel mai eficient si pentru a gasi cei mai potriviti franchisee pentru tipul de afacere pe care il detineti.

NEWSLETTER

15 ani de info utile/noutati/optimizare afaceri pentru 15.000 abonati francizori/ investitori/ proprietari de afaceri. Aboneaza-te acum!

PREZENTA WEB
SOCIAL MEDIA

Urmeaza cursul gratuit de franciza inaugurat de IMO in 2006 si actualizat
la nivelul anului 2016.