Arhive

Resurse Francizarea afacerii

Francizarea afacerii

 

Am pornit de la zero in francizarea a doua concepte pe care le-am lansat pe piata francizei romanesti, concepte ce se bucura deja de mare popularitate:
- Danymond-Curatenie civila si industriala. Danymond ce actioneaza pe piata cu mult succes de 15 ani a ales francizarea ca metoda de dezvoltare rapida si globala. Primul contract a fost semnat in mai putin de o luna dupa intrarea pe piata.
Ambele francize, desi diferite, au un punct comun: Proprietarii au apelat la specialistii IMO atat pentru proiectarea, cat si pentru promovarea francizei la nivel national.

Francizarea afacerii:

1. Sunteti proprietarul unei afaceri de succes si doriti sa va extindeti activitatea deschizand noi centre in tara.

Obiective: transformarea afacerii intr-un prototip si Francizarea prototipului.

2. Sunteti proprietarul unei afaceri de succes, dar nu dispuneti de resursele financiare si logistice necesare unei dezvoltari pe plan national

Obiective: imbunatatirea sistemului de Franciza existent, angajarea de personal, cresterea eficentei de operare a acestora, imbunatatirea calitatii sau cresterea eficacatatii vanzarilor francizei.

3. Faceti parte din grupul producatorilor care vand in prezent prin intermediul dealerilor sau distribuitorilor.

Obiective: imbunatatirea imaginii de marca, marirea controlului si cresterea vanzarilor de produse.

4. Ati dezvoltat o afacere profitabila care este insa dependenta de prezenta dumneavoastra pentru a functiona.

Obiective: nu urmariti multiplicarea afacerii sau vinderea de franciza, ci doriti pur si simplu ca activitatea sa fie extrem de bine organizata, iar prezenta dumneavoastra 16 ore pe zi sa nu mai fie indispensabila.

Pentru toate cele 4 dorinte de mai sus va ajutam formatand afacerea dvs.

NEWSLETTER

15 ani de info utile/noutati/optimizare afaceri pentru 15.000 abonati francizori/ investitori/ proprietari de afaceri. Aboneaza-te acum!

PREZENTA WEB
SOCIAL MEDIA

Urmeaza cursul gratuit de franciza inaugurat de IMO in 2006 si actualizat
la nivelul anului 2016.