Franciza de top garantata de IMO

DSC  SERVICES - Indreptari AUTO CU VENTUZE

 

Un procedeu nou in Romania
Serviciu cautat dupa grindina, sau dupa acidente usoare
Finisaj imaculat. Ustensile de ultima generatie. Experienta 25 ani in domeniu. O franciza excelenta, cu tranining direct pentru francizat.   Avantajele indreptarii auto cu ventuze sunt : – nu necesita vopsire, fara sudare, fara chiturie cu scule de ultima generatie. Ventuzele sunt lipite cu un adeziv special care nu afecteaza tabla sau vopseaua, costurile sunt mai reduse decat in cazul unei reparatii obisnuite la un service de tinichigerie, iar timpul este foarte scurt.

Investitie initiala  2350  Euro

Intrati in pagina noastra  apasand pe acest link

apoi  daca doriti sa primiti detalii, atentie la  caseta  gri   si   completati pe  Vreau sa primesc  infopachetul gratuit.

Oricand ne puteti contacta  la  contact@fbb.ro  sau  0722593371

Este o  afacere de viitor si succes  de pe site-ul  nostru   http://francize.com.ro pe  care IMO Franchising Group  cel  mai prestigios  consultant de franciza  o  recomanda cu caldura

 

 De ce IMO  garanteaza  franciza:

Nu o  facem  prea des  dar  avem  cateva  motive  serioase:

1  Trainingul oferit de francizor in   cele 2 faze de training  (1 zi  si 4zile la centrul din Craiova  cu o pauza de  2 saptamini intre  etape pentru a  putea  exersa)  in care francizorul  transfera  toate secretele meseriei invatate in 25 ani. Controlul  calitatii  foarte riguros.  Posibilitatea  ca absolut  oricine  isi da interesul,  la orice  varsta  si cu orice  pregatire  sa poata   sa isi schimbe viata  intrand intr-un nou job  pe cont propriu.

2  Tehnologia  foarte moderna  ce permite reparatii perfecte  la  masini foarte  scumpe  in cel mai scurt timp

3 Piata  formata din dealeri  reprezentante  auto  firme de inchiriat masini  creaza clientela permanenta  in afara de clientii persoane fizice

4 Situatia  remarcata  de IMO  in aceasta vara:  In perioada  de grindina  subcarpatica,   telefoanele la DSC  sunau in permanenta  ziua si noaptea. Clientii faceau coada  la  programari.

 

 

 

CIZMARIA MEA

Reparatii incaltaminte-marochinarie
Franciza CizmariaMea reinventeaza o meserie traditionala prin mijloace moderne, utile si de calitate.
Este o franciza fara concurenta, care asigura succesul.
Investitia Totala: 11000 Euro
Mai multe detalii aici: 

 

PREZENTA WEB
NEWSLETTER

15 ani de info utile/noutati/optimizare afaceri pentru 15.000 abonati francizori/ investitori/ proprietari de afaceri. Aboneaza-te acum!

PREZENTA WEB
SOCIAL MEDIA

Urmeaza cursul gratuit de franciza inaugurat de IMO in 2006 si actualizat
la nivelul anului 2016.