Francizarea este solutia ta?

Performanta economico-financiara


Evaluarea pozitiei relative in care se afla francizorul din punct de vedere al performantei economice financiare - se reflecta in studiul preliminar din analiza financiara - 10 scenarii, in manualele operationale, si, in final, in studiul fezabilitatii retelei - feedback dupa 1 an.

Introducem in analiza un grup de variabile ca factori independenti care ajuta la explicarea schimbarilor de profitabilitate la nivelul francizorului si potentialului francizat. Pentru a atinge acest scop, instrumentul nostru principal ia in consideratie un model al factorului de descompunere a ratelor de profitabilitate.

Cunoastem necesitatea evaluarii pozitiei relative a francizorului in comparatie cu restul francizelor si firmelor care activeaza in acelasi domeniu. Noi cream o analiza de tip benchmarking care ne permite sa comparam performantele financiare si economice ale francizei in functie de ceea ce este prezentat de concurentii ei.

Toate studiile noastre, precum si concluziile rezultate din analize au un fundament puternic, deoarece utilizam intotdeauna cele mai noi si mai sofisticate tehnici statistice si economice. De asemenea, utilizam baza CEBR de date cu informatii economice complete pe ultimii 5 ani a peste 450.000 de firme din Romania.

Pentru dezvoltarea internationala a francizei si pentru impactul concurentilor internationali asupra francizei autohtone folosim baze de date cu informatii detaliate pentru majoritatea tarilor UE in aproximativ 90 de sectoare de activitate. Aici este formularul de contact:

 

 

 

PREZENTA WEB
NEWSLETTER

15 ani de info utile/noutati/optimizare afaceri pentru 15.000 abonati francizori/ investitori/ proprietari de afaceri. Aboneaza-te acum!

PREZENTA WEB
SOCIAL MEDIA

Urmeaza cursul gratuit de franciza inaugurat de IMO in 2006 si actualizat
la nivelul anului 2016.