Francizarea este solutia ta?

Ce doresc clientii IMO?

 

Pe termen lung: toti clientii IMO doresc ca prin francizarea afacerii sa treaca de la nivelul de SA sau SRL la nivelul de corporatie fara investitii de milioane de euro!
Pe termen mediu: 60% din clientii IMO care indeplinesc cele 12 criterii IMO de francizare au o unitate de succes si folosesc franciza pentru dezvoltarea unei retele nationale – caz tipic, Danymond Cleaning, care a deschis o unitate noua la 24 zile in primul an.
Cu acelasi profil francizori romani: Piadineria Dr.Gusto, Kites Afterschool, Drywallteam, Dulce D'or


Restul de 40% din clienti au cazuri de tipul:

Firma S**** detine 3 puncte de lucru si doreste sa se extinda
Firma C**** doreste examinarea posibilitatilor internationale de francizare, si a oportunitatilor internationale de vanzare
Firma J**** are deja un program de franciza si doreste imbunatirea acestuia cu un nou concept
Firma L**** are deja dezvoltat un sistem de franciza si doreste consolidarea structurii lor de baza si operationale
Firma B**** are o experienta indelungata si profitabila in domeniul sau de activitate si detine mai multe centre dar, prin sistemul existent, nu se pot extinde pe plan national, desi doreste acest lucru.


Firma N****: A inceput o extindere regionala de mica amploare si doreste asistenta in asigurarea aspectelor legale necesare procesului.
Firma K****: detine o unitate proprie si una licentiata si foloseste asistenta diferentiata, din afara in ceea ce priveste aspectele legale si vanzarea sub licenta, nefiind multumiti cu rezultatele obtinute.
Firma S**** detine o singura unitate Fast-food/restaurant si vrea sa-si extinda activitatea
Firma M**** are deja un program de franciza dar care nu aduce rezultatele dorite, numarul de francize vandute de companie nefiind satisfacator.
Firma A**** este o retea de dealeri independenti licentiati (nu francizati) care doresc o evaluare a ofertelor de programe existente si potentiale.
Firma D**** are are nevoie de o strategie de crestere mai rapida si mai agresiva.
Firma H**** producatoare care doreste asistenta in dezvoltarea sisitemului lor de distributie
Firma E**** a achizitionat un master franchise international pentru Romania si doreste dezvoltarea retelei interne de francizati.
Firma N**** doreste incheierea unor contracte selective de franciza pentru extinderea sistemului de distributie si imbunatatirea gradului de recunoastere in randul clientilor

Un specialist IMO poate raspunde oricand la intrebarile tale. Aici este formularul de contact:

 

PREZENTA WEB
NEWSLETTER

15 ani de info utile/noutati/optimizare afaceri pentru 15.000 abonati francizori/ investitori/ proprietari de afaceri. Aboneaza-te acum!

PREZENTA WEB
SOCIAL MEDIA

Urmeaza cursul gratuit de franciza inaugurat de IMO in 2006 si actualizat
la nivelul anului 2016.