Catalog francize Romania

Catalogul de Francize IMO

 

DAS KAFFEE
DAS KAFFEE, Magazinul celor 1001 condimente, cafea, fructe uscate  si seminte. Acum in franciza în România.                                              
 

Taxa de franciza: 1500 Euro.

 

Bistraw Verde Viu
Franciza Bistraw Verde Viu, strans legata de binecunoscutul site www.viataverdeviu.ro promovand un stil de viata sanatos ofera in                                     
kiosk-urile sale o gama imensa de produse raw si vegan.

Investitie totala: 16000 Euro

 

Centrul de Sanatate Intima

Centrul de Sanatate Intima un concept modern de gimnastica si tonifiere a perineului fara a avea nevoie de experienta din partea                                      
francizatului, bazat pe metodele verificate Vania Limban si  tehnologia germana Epi-No.

Investitie totala: 2500 Euro

CizmariaMea
Cizmaria Mea
Reparatii incaltaminte-marochinarie
Franciza CizmariaMea reinventeaza o meserie traditionala prin mijloace moderne, utile si de calitate. Este o franciza fara concurenta, care asigura succesul.
Investitia Totala: 10.000 Euro    

Franciza BARRIER 
BARRIER - Tamplaria PVC la nivel supercompetitiv 
Avantajele colaborarii cu BARRIER:
 1) Cele mai noi linii complet automatizate - Cea mai importanta investitie din ultimii ani facuta de o firma de tamplarie din Romania;
 2) Cele mai bune utilaje atat pentru foliere cat si pentru curbare (foliere –WPR, curbare – FUX);
 3) Proces tehnologic unic in tara;
 4) Capacitate de productie foarte mare; 300 usi, ferestre /schimb
 5) Istoric bun – 11 ani in piata;
 6) Evolutie financiara pozitiva;  8-10% /an
 7) Una din cele mai mari companii de profil; investitie pe 3.5 hectare.
 8) Personal specializat si calificat in Academia  Barrier;
 9) Campanii sustinute de marketing – inclusiv pentru partenerii nostri;

Taxa de franciza: 5.000 Euro    

Carpet Spa
Carpet Spa
Spalatorie profesionala de covoare. Experienta succesului de 9 ani. Afacere sigura, onesta, profitabila. 

Taxa de franciza: 2.500 Euro    

Epipulsar-Salon Estetica si Epilare Definitiva 
Conceptul EPILPULSAR – Centru  Estetica si Epilare definitiva a aparut din dorinta de a oferi atât femeilor cât si barbatilor o serie larga de avantaje prin serviciile de epilare definitiva, rejuvenare si tratamente cosmetice.
EPIPULSAR surclaseaza concurenta oferind oricarei persoane, indiferent de puterea sa de cumparare, posibilitatea de a se bucura de aceste servicii.
Reteaua EPIPULSAR este prezenta in Bucuresti,Brasov, Constanta si se extinde rapid.

Pachetul complet: 18.500+TVA Euro    

Electronic Doctor
Natural, confortabil, eficient.
Dispozitivul este disponibil si oferit pentru saloanele de cosmetica, cabinetele dentare, precum si inteprinzatorilor independenti care pot astfel sa deserveasca cabinete dentare si saloane cosmetice sau sa practice pur si simplu independent aceasta activitate fara experienta medicala.

Amanet CASH BOOK
Prima retea de Case de Amanet in sistem de franciza din Romania. Nu se adreseaza numai debutantilor, ci si caselor de amanet existente care doresc un potential mai mare si o alianta profesionala de mare randament.
Nou: Acum oferim si posibilitati de asociere!

Taxa de franciza: 5.000 Euro    

SUPER MAGAZIN ONLINE
Este mai mult decat un magazin virtual la cheie! Este o franciza, adica o afacere cu instructiuni operationale pas cu pas de la A la Z.
Operational in 5 zile. Primiti o reteta completa de afacere creata de specialisti in business start-up si business development – si nu doar un soft de magazin cu instructiunile aferente. Suport tehnic, de marketing, managerial si juridic timp de 1000 de zile. Acces la imoB2B – sistemul nostru online de training, asistenta si informatii pentru managerii de afaceri in sistem franciza. Investitie minima si deci, un risc minim.

Taxa de franciza: 500 Euro    

Agentia de Webdesign si Creatie publicitara
18 ani de activitate, 10 ani de franciza, 26 agentii in Romania + Franta, UK, Germania, Spania, Ucraina.
Agentie de creatie publicitara full service, operationala in 30 de zile, oriunde in Romania. Nu este nevoie sa aveti cunostinte de specialitate. Franciza ofera exclusivitate locala si beneficiati de avantajele unei retele bine puse la punct de parteneri la nivel national.

Taxa de franciza: 2.000 Euro    

DRY WALL TEAM
Fara igrasie, fara umezeala, fara griji.
Franciza DryWallTeam va ofera prosperitate pe baza unor sisteme simple si economice de mare succes in Marea Britanie, Ungaria, Germania, Suedia si multe alte tari, care actioneaza impotriva igrasiei, mucegaiului si infiltartiilor de apa. Tehnologia oferita de franciza DryWallTeam este format din patru componente care se aplica usor, rapid, fara a necesita cunostinte de specialitate iar efectul (uscarea zidurilor umede) este garantat de miile de lucrari executate in toata lumea.Taxa de franciza: 2.000 Euro    

KATA SALON
KATA SALON realizeaza pentru clienti un machiaj durabil pentru sprancene, pleoape, contur buze si pigmentarea pielii ce va dura cativa ani.

Investitie: 16.000 Euro    

Fotbal Golf
Este o noua activitate de recreere, sportiva si  de buna dispozitie pentru toate virstele care a cucerit Europa de Vest. Se descrie foarte simplu: Un sport asemanator cu golful in care se foloseste piciorul si o minge de fotbal. Succesul se datoreste si gradului de dificultate redus ce nu descurajaza pe nimeni sa se opreasca dupa un prim esec. Aptitudinile sportive nu sunt o conditie de participare. Fotbal Golf este accesibil chiar si celor ce nu au facut sport niciodata.

Investitia: 15.000 - 30.000 Euro    

Mark AfterSchool-Instant

Microfranciza, pachet instant. Limba engleza zilnic, efectuarea temelor si educatie dupa orele de scoala pentru clasele 1-4. Ideal pentru deschiderea unei noi afaceri in domeniul educational sau implementarea unui concept performant in unitatile existente. Fara redeventa.

Taxa de franciza: 1.500 Euro

DULCE D'OR

Cozonacul traditional secuiesc (kurtoskalacs cum este cunoscut in zona Ardealului) se bucura de o larga popularitate, atat in randul consumatorilor din Romania, dar si in Europa Centrala si de Est. Acum o oferta speciala:
Venind in sprijinul celor care doresc sa porneasca o afacere pe cont propriu cu cozonaci secuiesti, oferim in momentul de fata urmatoarele pachete:
1. inchiriere rulota + linie tehnologica fabricatie kurtoskalacs
- taxa de franciza : 2 700 euro
- redeventa lunara : 400 euro
2. inchiriere linie tehnologica pentru amplasament fix :
- taxa de franciza : 2 000 euro
- redeventa lunara : 300 euro
Investitia initiala: 10.000 Euro    

GALLERIA - Magazin consignatie

Magazin tip "Consignatia" real si online, operational imediat, fara ca operatorul sau sa aiba experienta, in orasul dumneavoastra, cu toata gama de produse ce se pot vinde, incepand de la pictura, artizanat sau filatelie si terminand cu mobila, autoturisme sau aspiratoare.

Taxa de franciza: 2.000 RON    

RECOGNITION EXPRESS
Domeniul de activitate al francizei Recognition Express este dedicat realizarii de produse promotionale si celor adresate recunoasterii meritelor profesionale: diplome, cadouri, accesorii, insigne personalizate, postere etc. Aceste produse sunt create intr-o gama extrem de variata cu un echipament performant care da viata imaginilor si culorilor. Costuri de franciza: Ł30,000 pentru o singura unitate si Ł65,000 pentru Master Licensing.

Taxa de franciza: 44.000 Euro    

POSIGRIP
Franciza Posigrip ofera produse pentru tratarea suprafetelor alunecoase. Tratamentul nu consta in aplicarea unui strat de produs Posigrip pe suprafata, ci actioneaza in structura pavimentului. Alegeti una dintre cele doua variante de investitie de 6.000 Euro si 10.500 Euro si demarati o afacere cu riscuri si costuri reduse.    

OVENU (UK)
Ovenu ofera servicii de curatare profesionala a cuptoarelor casnice, folosind substante, care nu contin soda caustica, si echipamente special create.

Taxa de franciza: 12.500 Euro    

NEW HORIZONS
New Horizons reprezinta singura sursa de training IT pentru toate tipurile de organizatii: mici, mijlocii sau mari. Oferta de solutii pentru intreprinderi permite managerilor din domeniul trainingului la nivel de corporatie sa administreze cu usurinta programele lor de invatare. New Horizons ofera asistenta fiecarui client in parte. Varietatea optiunilor de invatare permite studentilor sa-si aleaga metoda care se potriveste cel mai bine cu programul lor, bugetul, stilul de invatare si experienta. Taxa de franciza: 100,000 USD pentru Master Franciza.

Taxa de franciza: 83.000 Euro    

MY GYM
Acum si in Romania in cautarea unui Master Franchise, franciza My Gym a creat un program si niste facilitati extraordinare menite sa-i ajute pe copiii intre 3 luni si 9 ani sa se dezvolte din punct de vedere fizic, cognitiv si emotional.

Taxa de franciza: 42.300 Euro    

MANUKA CAFE & WINES
Manuka este o franciza din Africa de Sud, fondata in 2001, avand la baza un concept original: o combinatie intre restaurant si magazin de vinuri fine. Aici, clientii pot savura mancaruri gustoase, laolalta cu un vin de exceptie, sau pot comanda doar o cafea. In restaurantele Manuka domina o atmosfera calda si confortabila, un amestec elegant de vechi si nou.

Taxa pentru licenta de master: 200.000-250.000 USD    

SOUTHERN FRIED CHICKEN
Southern Fried Chicken este un brand recunoscut al companiei Fast Food Systems. Restaurantele fast food in sistem de franciza SFC ofera clientilor sai posibilitatea de a beneficia de o oferta completa intr-un singur loc, produse de calitate preparate cu o tehnologie moderna ce le confera atat un gust delicios. cat si o un aspect extraordinar.

Taxa pentru Master Franchise: 160 000 Ł
Taxa pentru o singura franciza: 10 000 Ł    

YOGURTLANDIA
Yogurtlandia este un brand care a infiintat o retea de franciza in domeniul inghetatelor fine din iaurt inca din anul 1995. In aceasta perioada conceptul a fost bine conturat si au fost deschise mai mult de 50 de magazine si puncte operationale pentru care compania a consolidat deja prezenta lor pe piata.

Taxa de franciza: 35 000 Euro    

YOGEN FRÜZ
Aveti acum posibilitatea sa deveniti partener in Romania (Master Franchise) pentru compania ce detine loculul 3 mondial (dupa Nestle si Unilever) in domeniul deserturilor inghetate (inghetata, iaurturi, racoritoare).

Taxa de franciza: 25 000 USD    

THE MALAYSIAN WAU
The Malaysian Wau este o franciza din Malaiezia, un restaurant fast-food oferind una dintre cele mai cuprinzatoare game de meniuri asiatice. Mancarurile respective sunt traditionale, fiind sanatoase si autentice. In prezent, restaurantele cu specific exotic au mare succes in Romania, de aceea, exista toate sansele ca un concept precum The Malaysian Wau sa aiba succes si in tara noastra.

Taxa de franciza (master franchisee): 9.000 Euro    

THE FOURTH R
The Fourth R, companie infiintata in 1991, ofera clientilor sai programe de training in domeniul computerului si servicii de certificare prin intermediul a doua canale distincte: Divizia pentru Tineri (piata tinte: copii sub 18 ani) si Divizia pentru Adulti (servicii la nivel de corporatie si pregatire practica IT pentru adulti).
The Fourth R este partener autorizat al companiilor lider in domeniul programelor de testare si atestare IT, precum Microsoft, VUE. The Forth R pune la dispozitia clientilor sai mii de examene de certificare in fiecare an.

Taxa de franciza: 15 000 $    

THE FLAT ROOF COMPANY (UK)
The Flat Roof Company ofera solutii viabile, de lunga durata si eficiente pentru intretinerea si repararea acoperisurilor plane.

Taxa de franciza: 21 000 lire sterline    

TEXTURA
Textura produce si comercializeaza confectii textile de uz casnic: lenjerii de pat, prosoape, fete de masa, halate, etc. din lana, casmir, tweed, blana, matase precum si alte materiale de calitate.

Taxa de franciza: 15.000 Euro    

SUNTRO
SUNTRO este salonul de bronzare care foloseste cele mai noi tehnici in domeniu. SUNTRO se defineste prin wellness, infrumusetare si bronz cu efect natural, uniform si de durata.
SUNTRO este o afacere cladita pe principii germane adaptata caracteristicilor clientilor romani.

Taxa de franciza: 50.000 EURO
Taxa de master franciza: 150.000 EURO    

BAGEL STATION
Bagel Station va pune acum la dispozitie o oferta uimitoare: produse fast-food sanatoase si de cea mai buna calitate, special concepute pentru a raspunde nevoilor fiecarui client, preparate chiar sub ochii consumatorului!

Taxa de franciza: 15.000 Euro    

AMERICINN
AmericInn este un lant hotelier in regim de franciza care a cunoscut o dezvoltare uimitoare! Primul hotel AmericInn s-a deschis in anii 1980 si lantul a crescut progresiv detinand in prezent mai mult de 220 de proprietati deschise sau in constructie in 21 de state. Sistemul Americinn, bazat pe conceptul Nopti linistite, Odihna asigurata, continua sa creasca intr-un ritm rapid, cu asteptari de a se dezvolta in fiecare stat in localitati mici si medii, de-a lungul soselelor, in diferite statiuni si orase.

Taxa de franciza: 30.000 Euro    

DANYMOND
Danymond Cleaning - Servicii profesionale de curatenie
Prima franciza de curatenie industriala si civila actionand dupa toate normele europene !Investitie totala sub 10.000 euro!

Taxa de franciza: 3.500 Euro    

CITY PAINTBALL
Creati-va o afacere in franciza de  succes in domeniul paintball-ului, cea mai recenta si populara activitate de recreere din lume! Paintball-ul este un sport recreativ practicat de tot mai multi oameni, cu o cifra de afaceri de miliarde de dolari la nivel mondial si cotat pe locul al 3-lea in SUA in topul activitatilor de weekend.

Taxa de franciza: 9.000 Euro    

BARCELOS FLAMED CHICKEN
Barcelos Flamed Chicken este un restaurant tip fast-food cu meniuri axate in primul rand pe carnea prajita de pui, incluzand si retete traditionale portugheze. Franciza provine din Africa de Sud, avand deja 75 de unitati operationale in 6 tari.

Taxa de franciza: 10.000 Euro    

BBX
Fiind o companie de schimburi comerciale, in esenta BBX functioneaza ca propria sa economie, facilitand comertul de bunuri si servicii fara bani intre comerciantii participanti. Tranzactiile se realizeaza prin cardurile de credit/debit aflate in proprietatea membrilor si cu o unitate monetara numita "dolari de tranzactionare". "Dolarii de tranzactionare" au valoare para cu unitatea monetara locala din tara de operare.

Taxa de MASTER franciza: 250.000 Euro    

BUSINESS ROUND TABLE
Business Round Table si-a inceput activitatea in Moncton, Canada in urma cu 14 ani.
BRT asista intreprinzatorii prin stabilirea unor grupuri formate din oameni de afaceri. Acestia se intalnesc periodic pentru a se ajuta unul pe altul si a avea afaceri mai bune si vieti private implinite.

Taxa de franciza: 20.000 USD    

LA BOUCHERIE
Restaurantele La Boucherie au reusit sa devina locuri cu adevarat preferate de clientii sai oferindu-le un meniu extrem de variat si distingandu-se de concurenta prin calitatea produselor preparate din cea mai buna carne de vita de origine franceza.

Taxa de franciza: 200.000 Euro    

INTERFACE FINANCIAL GROUP
De ce sa lucrezi pentru bani cand banii pot lucra pentru tine? Deveniti Masterfrancizat Interface Financial pentru Romania.
Interface Financial cumpara facturi de la emitenti, la un pret mai redus fata de suma de pe factura. La scadenta, Interface Financial incaseaza in intregime valoarea facturii, iar diferenta reprezinta profitul acestei companii.

Taxa de franciza: 25.000 Euro    

HIGH CARE CENTER
"Sanatatea si frumusetea sunt daruri pe care trebuie sa ti le faci tie insati, iar aceasta se poate obtine foarte usor prin metodele inovatoare Weyergans"
- Rudolf Weyergans    

FRESH LINE
"Fresh Line - Fresh Homemade Cosmetics" este o franciza in domeniul distributiei de produse cosmetice din plante naturale. Folosindu-se de proprietatile benefice ale fructelor si legumelor imbinate in retete unice si complexe, compania creeaza in laboratoarele sale adevarate solutii naturale unice destinate ingrijirii si igienei personale. Pe segmentul de piata al produselor cosmetice, Fresh line reprezinta cea mai "proaspata", naturala si apreciata propunere de afaceri!

Taxa de franciza: 5.000 Euro    

FACES COSMETICS
Faces, companie internationala cu sediul in Canada, este o franciza in domeniul vanzarii cu amanuntul a cosmeticelor. Oferta Faces Cosmetics consta in produse inedite, special concepute pentru a satisface nevoile fiecarui tip de consumator si distribuite prin intermediul unui sistem bine consolidat care a inregistrat un succes formidabil in ultimii 30 de ani.

Taxa de franciza pentru Master Franchise: 300.000 $

Taxa de franciza pentru franchisee: 20.000 $    


DEATH BY CHOCOLATE
Death by Chocolate si-a inceput activitatea in Noua Zeelanda in anul 1991. Death by Chocolate este un concept de restaurant ce ofera cafea si deserturi din ciocolata.
Francizatul nu trebuie sa aiba experienta de lucru in restaurant, ci doar aptitudini manageriale si interpersonale puternice.

Taxa de franciza: 40.000 Euro    

AGENTIA IMOBILIARA PERFECTA
Concept de afacere la cheie in franciza cu succes garantat, Agentia imobiliara Perfecta beneficiaza de peste 10 ani de implementare in Romania. Principiile de functionare ale acestei agentii se bazeaza pe experienta acumulata in acesti ani si garanteaza sucesul in proportie de 100%. Nu sunt necesare cunostinte sau experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare.

Taxa de franciza: 550 Euro

PREZENTA WEB
NEWSLETTER

15 ani de info utile/noutati/optimizare afaceri pentru 15.000 abonati francizori/ investitori/ proprietari de afaceri. Aboneaza-te acum!

PREZENTA WEB
SOCIAL MEDIA

Urmeaza cursul gratuit de franciza inaugurat de IMO in 2006 si actualizat
la nivelul anului 2016.