Prima franciza de Casa de Amanet din Romania

Prima franciza de Casa de Amanet din Romania - o afacere in expansiune clara in anii de criza, atunci cand bancile se codesc sa dea credite mici si mijlocii particularilor sau chiar firmelor.

  

De ce Amanet si nu altceva?

Daca analizam, vedem ca, in timp ce numeroase restaurante, fast-food-uri, magazine de proximitate, magazine de retail moda au inchis sau trag obloanele in ultima perioada, amanetul este o afacere in expansiune.

Criza prelungita, somajul in crestere?

Teoretic, ea este afacerea/franciza cea mai sigura, deoarece cheltuielile de pornire intretinere sunt printre cele mai mici, nu necesita stoc de marfa, iar capitalul de rulaj practic nu are nici un risc. El este scos din banca numai atunci cand se dau imprumuturi.

O formula dovedita

CASHBOOK este o franciza care sprijina activ dezvoltarea francizatilor sai. Comisioanele la imprumuturi furnizeaza un flux de numerar consistent pentru francizatii nostri. Noi impartasim tot know-how-ul nostru cu fiecare francizat din prima zi si il ghidam prin intregul process, de la alegerea si selectarea spatiului cel mai potrivit, pana la sprijinul operational zilnic

Franciza CASHBOOK  ofera in plus  beneficiile  unui  nume  prestigios si bine cunoscut,  si  va ofera o piata uriasa.  Exista  o larga varietate de optiuni in piata de a face afaceri bune,  si din acest motiv stiti ca experienta combinata cu talentul in afaceri este o combinatie greu de gasit. Franciza CASHBOOK va ofera o experienta de 11 ani in care am invatat sa eliminam problemele si sa proceduram bunele practici. Formula castigatoare este protejata sub un know-how inovativ care a fost recunoscut de succesul de pana acum al retelei CASHBOOK.

O unitate de Kebab de pilda, sau un magazin mic de proximitate necesita tot cam acelasi capital. Capitalul Casei de Amanet este sub forma de bani si sta in banca.
Pentru Magazin  sau unitatea de Kebab, 3 sferturi din capital sunt cheltuiti inainte de intrarea in afaceri, prin cumpararea de dotari, frigidere etc. De asemenea, se cheltuie pentru fondul de marfa al magazinului sau pentru materia prima a unitatii de Kebab. In caz ca afacerile nu merg bine, acest capital este compromis in mare parte. Este greu sa vinzi profitabil utilajele deja cumparate sau produsele nevandute. In cazul Casei de Amanet capitalul este in banca si este  sigur in integralitatea lui. Acesta este un mareavantaj.

 

Acceptam in reteaua CASHBOOK atat inteprinzatori debutanti, cat si case de amanet existente! Pare surprinzator dar avem cereri de la Case de Amanet existente ce au intuit  avantajele de a fi francizat CASHBOOK.

Ce deosebeste CASHBOOK de o casa de amanet obisnuita?

Sistemul nostru beneficiaza de un callcenter si de un serviciu de evaluare extrem de performant.

Avantaje :

1. Largiti gama obiectelor pentru care puteti da imprumut, tablouri, obiecte de arta, electronicele cele mai sofisticate, deoarece evaluatorii nostri garanteaza evaluarea.
2. Garantand evaluarea, dvs puteti oferi clientilor sume mai mari decat concurenta dvs din oras; explicatia e simpla: casele de amanet concurente nu au un sistem foarte precis de evaluare astfel incat, necunoscand exact valoarea obiectului, le este teama sa nu se insele si ori refuza primirea obiectului, ori ofera o suma foarte mica pentru a nu se pacali.
3. Oferind sume mai mari rezulta: clientii vor veni la dvs in loc sa mearga la concurenta.
4. Oferind sume mai mari rezulta ca: cifra dvs de afaceri creste, iar capitalul dvs nu stagneaza.

CASHBOOK preia de la dvs absolut toate obiectele care ajung expirate si va plateste pentru ele suma data ca imprumut plus comisionul dvs.

Asta demonstreaza ca:

1. Nu veti ramane niciodata in pana de capital, umpland magazia cu produsele expirate si ramanand cu capitalul diminuat pentru o lunga perioada de timp.
2. Garanteaza ca evaluarile facute de CASHBOOK sunt extrem de profesional facute. Orice greseala de evaluare a lui CASHBOOK este suportata doar de Francizorul – CASHBOOK si nu de dvs, francizatul. Veti primi nu numai suma imprumutata inapoi, dar si comisionul pentru respectivul produs.

Aceste doua motive sunt convingatoare si pentru Casele de amanet existente care au posibilitatea sa intre in sistemul nostru de franciza pentru o completa singuranta si pentru o cifra de afaceri mai consistenta.

Cheltuieli pornire:

- Amenajarea locatiei 4000 euro + taxa franciza 15000 euro= 19000 Euro
- Capital necesar in banca pentru imprumuturi: 20.000 - 30.000 euro
- Redeventa 10% din comisionul obtinut in urma imprumuturilor

Taxa de franciza cuprinde: acceptarea in retea, consultanta, manualele operationale, trainingul la sediul francizorului si al francizatului , studiul locatiei, implemetarea softului de calculator prin care toate operatiile devin simple si controlabile de catre francizat, evaluarea produselor, preluarea produselor dupa caz si valorificarea lor.

Cheltuielile de pornire reprezinta absolut toate cheltuielile de demarare si mentinere a afacerii pana    la intrarea peprofit.

Avand in vedere ca nu se utilizeaza pentru imprumuturi capitalul de imprumuturi din primul moment noi consideram ca pentru a porni sunt necesari drept cashflow in jur de 20.000 -30.000 Euro.

CASHBOOK – O retea in expansiune

Afacerea a demarat in anul 2009 pe fondul crizei economice in contextul in care am constatat nevoia tot mai mare de lichiditati a populatiei corelat cu scaderea salariilor si rigiditatea bancilor in acordarea de credite.

Un altfel de amanet

Am incercat ,,un alt fel de amanet” mai accesibil in special prin prisma bunurilor ce pot fi aduse in regim de amanet, motivatia fiind in special faptul ca societatile concurente de pe piata amanetului au in vedere doar bijuteriile/obiectele din aur. Astfel ne-am indreptat atentia asupra bunurilor mobile personale ce pot fi aduse in regim de amanet si dupa caz valorificate plecand de la autoturisme, electronice (telefoane, laptop-uri, tablete, plasma etc.), pana la bunuri de uz personal (ex: ceasuri de lux).

 Reteaua CASHBOOK cuprinde in acest moment 21 unitati si anume:

1. BRASOV
2. BANEASA
3. BRAILA HALELOR
4. BRAILA VIZIRU
5. BUZAU
6. BACAU BANCA NATIONALA
7. BACAU MIHAI VITEAZU
8. BUCURESTI GRIVITEI
9. BUCURESTI IULIU MANIU
10. BUCURESTI PTA UNIRII
11. BUCURESTI RAHOVA
12. BUCURESTI VITAN
13. BUCURESTI COLENTINA
14. DEVA
15. FOCSANI
16. GALATI
17. PLOIESTI
18. SANNICOLAU MARE
19. TECUCI
20. TURNU SEVERIN ALION
21. TURNU SEVERIN CRISAN

 

O ALTFEL DE FRANCIZA: AMANET CASHBOOK FRANCIZA | 0% RISC | 100% GARANTAT

De ce 0% risc?

In primul rand, banii de capital nu sunt blocati in investitii de mijloace fixe sau obiecte de inventar (utilaje, masini, aparatura, etc ), ci reprezinta bani de rulaj, adica sunt “la vedere”, deci nu se risca pierderea banilor de capital, spre deosebire de alte afaceri unde trebuie achizitionate materii prime, marfa,etc.
Strans legat de aceasta problema, francizorul garanteaza prin contractul de franciza recuperarea banilor din imprumuturi si plusul de valoare reprezentand comsionul la 30 de zile, prin cumpararea tuturor bunurilor ramase din contractele de amanet, deci iarasi risc 0% in favoarea francizatului
 

De ce 100%garantat?

In primul rand pentru ca fata de orice alt bussines, in conditiile respectarii contractului de franciza, este garantat profitul
Garantat 100% pentru ca dam posibilitatea francizatului ca dupa un anumit timp, daca acesta considera ca acest tip de afacere nu i se potriveste, sau marja de profit este prea mica pentru previziunile sale, sau pur si simplu nu mai doreste sa continue colaborarea pentru ca a identificat in piata o alternativa de bussines mai atractiva, francizorul se va obliga prin contract sa rascumpere valoarea tuturor contractelor active existente, deci iarasi 100% garantat si 0 % riscuri

***

In cele ce urmeaza, va prezentam un Studiu de Caz pe o Franciza Cashbook infiintata in anul 2018, cu accent pe urmatorii indicatori de performanta: Valoare Contracte Noi, Comisioane Incasate, Clienti Noi, inregistrati in perioada mai 2018 – August 2020.

STUDIU DE CAZ:

Agentie Cashbook cu rezultate medii, infiintata in mai 2018

 

 

 

 

Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire:

- Evaluam impreuna oportunitatea colaborarii
- Analizam cifre reale din agentiile noastre in timp real
- Facem o proiectie financiara

Telefon: 0755 997 070 

Email:  office@amanetonline.com

PREZENTA WEB
NEWSLETTER

15 ani de info utile/noutati/optimizare afaceri pentru 15.000 abonati francizori/ investitori/ proprietari de afaceri. Aboneaza-te acum!

PREZENTA WEB
SOCIAL MEDIA

Urmeaza cursul gratuit de franciza inaugurat de IMO in 2006 si actualizat
la nivelul anului 2016.